13.9.2012

Kipuinen Tikitin

Edelleen eletään YK 56:ta. Kiertopäiviä on kertynyt jo 36 ja menkat on näin ollen myöhässä jo viikon. Enpä oikeastaan olen yllättynyt, vaikka raskauden mahdollisuuteen en usko, sillä seksiä meillä on ollut aivan minimaalisen vähän. Jostain syystä yhdynnät ovat alkaneet aiheuttaa minulle aivan jäätäviä kiputiloja jälkeen päin. Alavatsaa särkee säteillen selkään niin että perseessä asti tuntuu ja niin kuin se olisi pahinta, mutta ei. Vaikka liikkuisin miten tai olisin liikkumatta saan niin jäätäviä kramppeja, että koko keho värähtää tikkusuoraksi ja alkaa väkisinkin itkettää. Tätä sitten jatkuu koko ilta ja aamulla on jäljellä enää nuo kivut, ilman kramppeja. Melkein viikon kestää toipua tuosta, sillä juiliminen vaan jatkuu. Eli eipä kauheesti herää himot, kun kauhukuvat pyörii silmissä.

Lisäksi tein raskaustestin tuossa sunnuntaina ja se ei ainakaan havainnut raskautta, joten uskon sitä ja niin montaa epäonnistunutta kiertoa, että eih. Tää on nyt vaan jotain muuta. Ainoa kysymys on, että kannattaako mun mennä jo lääkäriin vai pitäisiköhän odottaa sinne polille saakka? Eihän tää voi olla normaalia, että monta vuotta kuukautiset pyörii aina ajallaan ja nyt sitten pomppivat miten sattuu. Niin ja siihen kun lisää nämä yhdyntäkivut niin elämä ei ole enää lainkaan normaalia. Ehdin jo mielessäni pyörittämään ajatusta, että jospa silloin kun oli se keskenmeno, siitä olisi seurannut kaikki tämä. En nimittäin muista että tällaisia kipuja olisi tullut koskaan ennen sitä.. Ehkä ei kannattaisi jossitella, vaan soittaa tohtoritohtorille.

3 kommenttia:

  1. Kommentoin noita yhdyntäkipujasi: oletko kuullut koskaan vestibuliitista? Kuulostaa vähän siltä. Suosittelen menemään lääkäriin jo ennen polikäyntiä, nythän sulla on 2 pätevää syytä mennä! Ennen tätä lapsenyritysaikaa en olisi minäkään mennyt ihan pikkuasiasta, mutta nuo sun vaivat kannattaisi kyllä tutkia, kun vielä molemmat liittyy tonne "alakertaan". Voimia!

    VastaaPoista
  2. Enpä ollut kuullut mutta kuvaus ei vastaa kipujani. Mun kivut eivät tunnu emättimessä, eikä aiheuta kosketusarkuutta. Ongelma on jäätävät lihaskrampit jotka tulevat toisinaan yhdynnän jälkeen. Kipu alkaa luultavasti alavatsasta, paha sanoa tarkalleen, sillä säteilee läpi ruumiin häntäluuhun ja selkään, pakottaen koko kehon vääntymään kivusta ja nostaen kyyneleet silmiin. Tätä saattaa jatkua puoli tuntiakin jä tämän jälkeen jää koko kehoon kuin hakattu olo eikä uskalla liikkua jatkuvien pienempien kramppien vuoksi, joita saattaa tulla vielä tunteja yhdynnän jälkeen. Tämän jälkeen kipu on lähinnä sellaista ei niinkään kipua, vaan sellaista... Noh tasaista epämukavaa tunnetta alavartalossa. Jopa pari päivää yhdynnästä.

    VastaaPoista
  3. Otitko yhteyttä tohtoreihin?

    VastaaPoista