Kesän korvalla kantavana 

Projektin vetäjänä toimi 2 ensimmäistä viikkoa Helmi, joka myös antoi kolmannelle viikolle uuden pohdinnan aiheen. Helmi kuitenkin päätti vetäytyä projektista  (syistä voi lukea hänen blogistaan) ja tilalle nousi projektilaisten riveistä Nappi.Yhteenvetoja lupailtiin parin viikon välein ja pieniä tehtäviäkin kuulemma seuraa jatkossa myös. Lisäksi kaikkia kehotettiin haastamaan muita projektilaisia pohtimaan ja paljastamaan itsestään erinäisiä juttuja, jotta keskustelua ja ajatusten vaihtoa syntyy.

Projektissa mukana Toiveikas, Caudensia, Vilkas, ilkikurimus, Belly, Ainu, naley, Junna, Rowan and me.

Viikko 1 - kaksi sanaa
Viikko 2 - kaksi biisiä

Tämän jälkeen proktissa ei tapahtunut suuria. Tehtävät jäi pois ja Nappi kävi keräilemässä omatoimisesti infoa ihmisten blogeista, tehden niistä sitten yhteenvetoa. Hänen blogistaan, voi halutessaan käydä kurkistelemassa kuinka meillä kaikilla sujui.

Ei mikään aktiivinen projekti, mutta pari plussaajaakin projektin aikana tuli, nimittäin itse projektin vetäjällä tärppäsi ja Junnallakin se plussa on ilmaantunut. Me muut jatketaan vielä kahlaamista tässä lapsettomuus-kurassa, mutta plussatuulia ja uusia projekteja (toivottavasti aktiivisempia sellaisia) odotellessa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti