3.6.2014

Odottamaton käänne

Koska lapsettomuus ja hoidot eivät ole olleet osa elämääni yli vuoteen, niin en ole täälläkään viitsinyt käydä. Elämä on rullannut tasaista tahtia eteenpäin. Tappavan tylsääkin ollut paikoitellen mutta on tähän aikaan mahtunut monia muutoksiakin. Kummityttö on jo isoneiti ja häntä jälleen huomenna suuntaan katsomaan. Koti on uusi ja kodissa on myös uusi koiravauva. Lisäksi uudesta kodista on ajeltu jo 8kuukautta uuteen työhönkin. Mahtavia muutoksia, mutta on niistä seurannut stressiäkin. Stressistä on seurannut väsymystä ja seksielämän kuivumista kasaan. Niinä harvoina kertoina kun sitä on ollut, niin aivan mahtavaahan se on! Parempaa kuin edellisen postauksen aikoina olisin voinut kuvitella. Nyt se on seksiä, läheisyyttä, rakkautta.. Ei kalenterin tuijotusta ja vauvantekohommaa.

Ja nyt: Kaikesta siitä stressistä ja lähes olemattomasta seksielämästä huolimatta, vihdoin tajusin että mulla on menkat myöhässä ja eilen hain apteekista testin, johon yön pimeinä tunteina yksikseni pissailin.

En raaskinnut herättää miestä tuohon aikaan vaan pyörittelin tulosta mielessäni. Tupakkaa teki niin perkeleesti mieli, mutta toistaiseksi ainakin viimeinen röökini on palanut testitulosta odottaessani. Jotenkin koko tulos on niin epätodellinen. Pelko perseessä, että käy kuten pari vuotta sitten ja taas menee kesken. Kuitenkin mieltäni lohduttaa että silloin seurailin vielä kiertoa ja laskin päiviä ja pissasin heti tikkuun kun menkat ei alkanutkaan parissa päivässä. Nyt tajusin menkkojen puuttumisen vasta useiden viikkojen jälkeen. Parin sovelluksen mukaan sitä oltaisiin nyt jossain 6viikon nurkilla, mutta tiiäppä noista. Huomenna pitänee pirauttaa neuvolaan.

11 kommenttia:

 1. Vautsi, uskomatonta! Onnea! Tää taitaa olla ainut vauvauutinen joka on pitkään aikaan saanu mut aidosti hymyilemään...

  VastaaPoista
 2. Ooooooh! Ihana uutinen.

  VastaaPoista
 3. Voi apua, ihania uutisia! Paljon paljon onnea <3

  VastaaPoista
 4. Wau! Onnea ja enkeleitä matkaan <3

  VastaaPoista
 5. Ihanaa! Paljon onnea!!! :) <3

  VastaaPoista
 6. Ohoh, elämä se myös yllättääkin... :) Paljon onnea teille!!

  VastaaPoista