2.12.2012

aukiolotutkimus

Huomenna sitten otsikossa mainittuun operaatioon. Jännittää ja pelottaa aivan hitosti. Nyt sitten kaipaankin mielipiteitä, että mennäkö yksin vai miehen kanssa? Jotenkin haluaisin toisen mukaan jakamaan tämän ja helpottamaan omaa jännitystä, mutta samalla "ahdistaa" ajatus olla siinä ronkittavana toisen silmien alla. Inhottava tilanne.

6 kommenttia:

  1. Mä kävin tuossa aikoinaan yksin. Pelkäsin hulluna ja arvelin että nappaamani yksi Burana ei riitä mihinkään, mutta loppujen lopuksi toimitus kesti ehkä minuutin, koska tiehyet olivat auki, eikä tuntunut paljon missään (eli ei olisi tarvinnut edes sitä yhtä nappia). Toivottavasti pääset helpolla myöskin!

    VastaaPoista
  2. En vieläkään tiedä mitä tehdä. Mieluiten jättäisin koko tutkimuksen väliin mutta mentävä se on niin saa ens kuussa ne lääkkeet sitten. Kai tuo mies tulee mukaan. Kyllähän sen viimeistään synnytykseen messiin haluan, joten samapa tuo.. tuijottakoon seinää vaikka :\

    VastaaPoista
  3. Mä menin miehen kanssa ja ihan hyvä että menin. Mulla neste ei virrannut tuubeissa, koska tukossa ovat ja toimenpide sattui helv****isti. Se ei yleensä kai tunnu missään, jos tuubat on auki. Ja mä olin ottanut 1/2 h ennen operaatiota Buranaa 800mg.

    VastaaPoista
  4. Auki olivat ja kaikki kunnossa. Mies jäi kahvioon odottelemaan, omasta tahdostaan, enkä mäkään sitä päätöstä kovasti vastaan ollut. Itse jännitin kipuja siinä määrin että vetäisin kolme milligrammaista paratabsia ennen sairaalaan lähtöä. Kivuilta suurin piirtein vältyin, joskin katetrin vai mikä lie, liikuttelua sattui. Mut 5 min ja ohi oli. Ja jälkikivutkin lakkasivat jo: kiitos ihanan penkin lämmittimen joka aina rentouttaa lihakset :)

    VastaaPoista
  5. Korjaus edelliseen.. grammaisiahan ne on.

    VastaaPoista
  6. Aikoinaan(2007) kävin yksin ilman mitään kipulääkkeitä. Toinen oli silloin hiukan tukossa. Nyt pelottaa monen vuoden jälkeen, että molemmat ovat tukossa. Tämä nyt on melko varmasti edessä, koska viimeks jo tukkeutumista oli. Tarvii sit muistaa napata kipulääkettä ennen. Ei kukaan silloin neuvonut sitä eli ei tää bloggailu nyt ainakaan ihan turhaa ole ollut. :)

    VastaaPoista