31.12.2012

Kortsuja, kortsuja...

Täähän meni ihan putkeen sitten. Eli kp 7 ja viimeinen clomi. Poli on kiinni, enkä pääse ultraan kiertooni nähden sopivasti. Ultraus vasta viikon päästä, eli kortonkien käyttöön tuli käsky, kunnes on ultrattu. Eikä tarvii piikitellä tästä kierrosta. Eli ihan turhaa pingoin naapurikaupunkiin ostamaan jouluna lääkkeitä, ihan turhaan hikoilin yöni ja ihan turhaan saadaan ostaa kumeja. Prkl. Kiukutti niin että soitin jo yksityiselle, jos olisin siellä käyny vain ultrassa, mutta en niillä hinnoilla! 200-300e 15minuutin ajasta.

4 kommenttia:

  1. 200-300€/käynti? Huh, pakko kysyä, että missä tollaisia hintoja on? :O

    Itse asun pääkaupunkiseudulla ja gynekäynti (esim. alkuraskauden ultra) yksityisellä lääkäriasemalla maksaa n. 80€.

    VastaaPoista
  2. Mehiläiseen soittelin eilen ja tällaista hinta-arvioo antoi neuvonnan täti. 70e lääkärin palkkio, 14 ja risat toimistokuluihin, 104-290e ultraus (pk-seudun hintoja nämäkin). Nämä toki kelan korvauksen piirissä, mutta ei ihan hirveesti lohduttanut. Johonkin sataseen yhteensä olin varautunut, mutta nuo löi kyllä jo ällikällä.

    VastaaPoista
  3. Aika järkyttävä summa kyllä. Itse olen käynyt Helsingissä Diacorilla alkuraskauden ultrassa ja se maksoi alle satasen Kela-korvausten jälkeen. Samaisessa paikassa olen käynyt ihan perus gynetarkastuksessa osapuilleen samaan hintaan ja aina on ultrattu ihan rutiininomaisesti ilman eri veloitusta. Kannattaa ehkä kysyä vielä muualta ellei ole jo liian myöhäistä.

    VastaaPoista
  4. Juu, siis mä kävin Helsingissä kesällä 2012 alkuraskauden aikana Mehiläisessä, jossa kelakorvausten jälkeen maksettavaa jäi tuo 80€. Kävin myös Diacorissa ja ihan samalla summalla pääsin ovesta ulos. Molemmilla kerroilla kävin siis gynekologilla, joka ultrasi ja mittasi sikiön koon.Aikaa käynteihin meni varmaan n. 15-20min/käynti.

    VastaaPoista