29.5.2012

Ei tää herkkua o


Olen ollut pitkään hiljaa. En ole käynyt edes lukamassa lapsettomuudesta. No hyvä on, googlettanut vähän. No ehkä paria blogiakin kurkistanut. En kuitenkaan syventynyt, samaistunut tai kommentoinut mihinkään mitään. Koittanut elää omaa elämääni. Lellinyt lemmikeitä ja rakentanut pesää. Alkanut vihaamaan hankittua istuinta. Se haiseekin vauvalle.

Eilen oli suhteellisen huono päivä. Flunssainen olo aamusta saakka, joka kiristi kivasti hermoa. Suuret odotukset vapaapäiviltä ja korkealta putoamista. Toisaalta kukapa tällaisen kanssa mitään haluaisi tehdäkään? Ilta meni itkeskellessä. Sain vihdoin laitettua sille ainoalle ystävälle, joka tiesi raskaudesta, että se tilanne on ohi. Muutama mukava viesti vaikeiden asioiden äärellä sai itkunkin loppumaan. Lopulta sovittiin että pian istutaan alas ja juodaan viiniä! Se kun on nyt taas sallittua. Ihanaa mustaa huumoria, mii laik!

Tässäkin taas piinaillut pian viikon. Menkat siis 6 päivää jälleen myöhässä. Tällä kertaa olen jättänyt testit ihan suosiolla tekemättä. Mitä hiton väliä loppujen lopuksi koko tuloksella, kyllä sitä on ennenkin tenavia tehty kusematta tikkuihin. Eipä ne juuri itsestään ilmoittelematta synny. Tänään kuitenkin tikkuilin. Paska tikku. Ei näyttänyt niin mitään. Sen saakelin kerran kun meikäläinen oikein sijoittaa yli 10€ tikkuihin, nii olis se kiva edes se kontrolliviiva saada. Taidan olla ihan viivaton nainen. Alkais edes hilloviivailut. Ketuttaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti