11.4.2012

Koti on siellä missä onnelliset muistot syntyvät


 Bongasin Helman blogissa tällaisen kivan sisustushaasteen, jota ajattelin piruuttani kokeilla. Vaikka Helma esittikin, että olisi hyvä tehdä viikottain useampia postauksia aiheesta, niin ajattelin kuitenkin pitäytyä yhdessä postauksessa viikottain, sillä en halua tästä tehdä vahingossakaan liian sisustuspainotteista blogia. Joten tässäpä tämän viikon kuvat.


Kynttelikkö löytyi fabon paikalliselta kirppis-osastolla ihan muutamalla eurolla ja kotiin hain sen tuossa pääsiäisenä. Lisäksi kotiin eksyi tuolloin samaan aikaan mustalla kehyksellä oleva peili, mutta se ei ole vielä löytänyt paikkaansa, enkä ole ihan varma edes onko peili sisustuksellisesti kuitenkaan sitä mitä haluan. Aika näyttää.


Rakkain esine ei ehkä esteettisesti ole kaikkein upein sisustusesine, eikä siitä ole edes mitään käytännön hyötyä, mutta ainakin se on oikeasti rakkaudella tehty.Kiitos murulle tästä ;)



Jälleen kynttelikkö. Kuvan ideana on kuitenkin kuvata enemmänkin väriä, eli violettia, jota haalin makuuhuoneeseen. Vielä kun saisi asunnon, jossa olisi kivemman väriset tapetit, sillä nykyistä ei viitsi alkaa remppailemaankaan muuttoaikeiden vuoksi. Toivottavasti myös uudesta kodista löytyisi aivan ihana kylppäri, jonka saisi tuunailla mieleisekseen ja josta kehtaisi ottaa kuvankin. Tällä hetkellä meillä on vanha pesukone, joka vetelee viimeisiä. Rumia pyyhkeitä, jotka tosin ajavat asiansa. Säilytystila on aivan minimissä ja mattoakaan ei lattialle saa, sillä koira opettelee sisäsiisteyttä ja on oppinut pissimään sinne mistä se on helpoin pestä pois. 


Asunnon ainoat lipastot löytyvät eteisestä. Nämä muutama vuosi sitten sotkasta löydetyt tasot eivät miellytä silmää sitten millään muotoa ja ovatkin näin ollen muutelleet pitkin asuntoa, sillä ei ne oikeastaan sovi minnekään. Nykyään nämä majailevat eteisessä ja kannattelevat ehkä hienointa sisustusesinettäni <3 jota mieheni tuntuu inhoavan. Miehelleni tiedoksi, että kannattaisi hänenkin vaan ymmärtää näiden vanhojen romujen haalimista, sillä onhan hänkin yksi niistä ;)

Edellisen kuvan oikeaan alareunaan on meikäläisen, milloin mitäkin huonetta koristava, mustavalkoinen sisustuselementtikin änkeytynyt, joten laitetaan hänestä tähän myös kuva. Asunnossa asustaa myös toinen eläväinen, mustavalkoinen sisustuselementti, jonka vuoksi en voi mieluisinta astiaani kuvata, sillä herra päätti sen tuhota olisikohan se ollut viime viikolla. Se oli valtava konjakkilasin muotoinen koriste-esine. Milloin siellä oli koristekiviä ja kynttilöitä, milloin minkäkin säilytyspaikkana ja välillä ihan tyhjänäkin. Säilytin sitä olohuoneen ikkunalaudalla ja pitkään se oli siinä saanutkin olla rauhassa ja tuo karvakaverikin oli oppinut sen yli kulkemaan. Ilmeisesti kuitenkin joku pisti herraa vatuttamaan eräs päivä ja hän päätti sen mielenosoituksellisesti oikein tuupata lattialle. Voin kertoa että hellyyttä ei herunut tuolle kaiffarille ihan hetkeen! Alla kuvat siis näistä sistusta rajoittavista otuksista, jotka kaikesta huolimatta ovat jokaisen sirpaleen ja kusisen kaakelilattian arvoisia.

 R <3

K <3

3 kommenttia:

  1. Ihana tuo kynttelikkö minkä fabosta löysit ja teidän tapettikin näyttää kivalle ;) t. uusista tapeteista jo pitkään haaveillut

    VastaaPoista
  2. Kivoja kuvia! Näissä on tunnelmaa. Ja tollaisen kissan ottaisin mielelläni samantein, mutta siinä tapauksessa olisi harmi kyllä pakko potkaista tuo oma rakas ukkeli pihalle.

    VastaaPoista