24.4.2012

Meillä kummittelee

Tänään onkin hyvä päivä. Tulin koulutuksen kotiin käymään, kun saatiin vieraita pariksi yöksi. Miehen paras kaveri punkkailee meillä siis hetken ja sitten odotettavissa äitipuoleilua vapun ajan. Nuo asiat eivät kuitenkaan ole se varsinainen syy tähän hymyyn, jota ei meinaa naamalta saada pyyhittyä. Se syy löytyy tällä hetkellä vessan peilikaapista, pienen tikun muodossa. Eletään siis kiertopäivää 38 ja raskaustestistä kurkisti haamu!!! Huomenna ostamaan parempaa testiä ja aamulla puhelua labraan, jos oikein verikokeessa käväisisi!

Jotenkin todella epäuskoinen olo! Neljä helvetin pitkää vuotta tätä on odotettu, eikä mitään ole tapahtunut. Nyt kuitenkin on lupaus pienistä jaloista kipittämässä pitkin asunnon lattiaa. Tai no jos ei nyt mennä vielä asioiden edelle, vaan sanotaan että on luvassa puklausta ja paskavaippaa, unettomia öitä ja kipeitä nännejä. JEIII!!!

8 kommenttia:

  1. Oi-joi, kuulostaapa hyvältä! :)

    VastaaPoista
  2. Eihän ne lupaukset aina tietenkään pidä, nyt vaan pitää toivoa parasta, notta tää olisi yksi niistä jotka eivät petä! Mutta positiivista tässä on sekin että käy miten käy niin nyt on ainakin vähän lähempänä todennäköisyyttä, että meikäläinenkin voi raskautua :)

    VastaaPoista
  3. Vau, jotenkin epäilinkin tätä kun menkat olivat myöhässä. Paljon onnea tiki, teille se kuuluikin jo tulla <3

    VastaaPoista
  4. Toivotaan, että huomennakin toinen viiva sieltä pilkahtaa <3

    VastaaPoista
  5. Oijoi, hieno juttu! Minäkin pidän peukkuja, että viiva vahvistuu! :)

    VastaaPoista
  6. Mahtavaa! Toivottavasti vahvistuu haamu vauhdilla. Onnea jo varovasti! <3

    VastaaPoista
  7. Hui! Ikinä en ole haamua nähnyt, enkä viivanpaikkaa saati kahta viivaa, mutta kuulostaa lupaavalta. Varovainen onnittelu täältäkin! :)

    VastaaPoista