15.3.2012

Aktiivisempana


Tili tuli ja tili meni. No ei sentäs kaikki, mutta kyllä jokainen lantti on sijoitettu jo valmiiksi. Auton osiin, bensaan, ruokaan jne. ja tiukilla saa elellä taas. Siitä huolimatta ihan hyvä fiilis, nimittäin sain vihdoin aikaiseksi tehdä taas jotain lapsettomuus-asian eteen. Uskon tämän johtuvan kesän korvalla kantavana -projektista, johon innostuin lähtemään mukaan. Ehkä tää meidän vauva-projekti saa vähän positiivisemman tunnelman ja fiiliksen että oikeasti tapahtuisi jotain, kun aktiivisesti on jossain tähän liittyvässä mukana.

Aamuyöllä datailin mammaksi.fi sivustolla ja pohdin kuinkahan paljon sitä tilailisi ovulaatio- ja raskaustestejä. Hinnoissa ei suuria eroja ollut ja tietysti isompi satsi tulisi edullisemmaksi pidemmän päälle. Sitten ajattelin että mitäs jos sitten kuitenkin tärppäisi nopeammin, niin menisi testit ja rahat hukkaan. Samalla myös olisin osittain antanut periksi. Uskoisin että ei ainakaan puoleen vuoteen tärppää. Päätin tehdä kompromissin ja tilailin testejä noin kolmeksi kuukaudeksi, eli tyyliin siksi aikaa kuin mitä tuo kesän korvalla kantavana -projekti tulee kestämään. (Meinasin lyhentää KKK-projekti, mutta mielsin sen heti erääksi tosi rasistiseksi järjestöksi O_o)

Lisäksi kävin vihdoin hakemassa antibioottirasvan, jota neuvolan lääkäri määräili. Oli joku bakteeritulehdus löytynyt sitten PAPA-kokeesta. No ei ilmeisesti mitään vakavaa, kun eipä siitä mulle mainittu muuta kuin että resepti on haettavissa. Ihmetyttää vaan että itsensä sisälle pitäisi jotain rasvaa tunkea, kun olen aina ajatellut että sisäiset tulehdukset hoidetaan joillain puikoilla. No kertapa se on ensimmäinenkin, vaikka ajatuksena tosi vastenmielinen. Viikon verran sitten rasvaillaan vehkeitä, mutta jos se auttaa vauva-asiassa niin antaa palaa, vaikkahan tuplaisivat annokset, niin ihan sama. Mä haluan perheen.

Sitten ihan kyselyä näiltä lukijoilta, että mistä te ootte noita testejä hankkinut ja onko olleet minkähän moisia? Hinta-laatu -suhteistakin olisi tietysti kiva tietää. Ovis-testien maailma on mulle ihan uus. Eikä noita raskaustestejäkään ole tullut kulutettua kuin koko elämäni aikana neljä, joten uskoisin että tännekin eksyy joku, jota on useampaan puikkoon pissinyt, niin osaisi vähän kertoa (tämä päätelmä on peräisin lukemistani blogeista, joissa tuntuu vähintään kerran viikossa joku testailevan jotakin ;))

3 kommenttia:

 1. ^ Mä tilaan testit aina saveontests.comista. Ovistestit ovat ainakin hinta-laatusuhteeltaan ihan loistavia. Raskaustestit näyttävät hormonin nousun todella aikaisin, mutta vahvistuvat hitaasti, joten eivät ihan sieltä parhaasta päästä, mutta ei kuitenkaan anna mitään ikäviä viivanpaikkoja.

  Mä tilasin viimeksi 50 raskaustestiä (maksaa tällä hetkellä tuolla 20$), joista ei taida olla enää kuin kaksi jäljellä :F Sen verran kauan on tässä projektissa kestänyt, että tuolla määrällä on kyllä säästänyt sievoisen summan suomalaisten puljujen hintoihin verrattuna, saati jos ostaisi kaikki testit apteekista.

  VastaaPoista
 2. kokemusta vain raskaustesteistä ja niitä tilasin viimeksi amazonin kautta. Huomattavasti halvempaan kuin Suomesta ostaminen(jostain saa varmasti vielä halvemmalla) ja kohtuu nopeasti ne tuolta postilaatikosta tipahtivat.

  VastaaPoista
 3. Tarvinee tutkia. Kynnys vaan lähteä tilaamaan ulkomailta mitään on tosi korkea, koska en ole IKINÄ tilannut mitään muualta kuin Suomesta O_o Oon ihan vainoharhainen, et mitä jos menee joku pieleen niin hyvästi manit tai minne vois ees valittaa jne. No ehkä voisi joskus koettaa, varsinkin jos on hyväksi todettuja firmoja ;)

  VastaaPoista