20.3.2012

Pisutikkuja beibiytymiseenNäin se projekti pyörähti käyntiin. Projektinvetäjällä Helmillä oli ajatuksena, että joka viikko olisi joku pikkuinen tehtävä tai vastaavaa. Ehkäpä se helpottaa jotenkin tätä ryhmäytymistä, ainakin aluksi. Tällä viikolla olisi siis määrä kertoa kaksi itselle tärkeätä sanaa ja hiukan tarinaa niiden sanojen takana. Tehtävä on yllättävän haastava, sillä sanojahan maailma on tulvillaan ja tärkeitäkin sanoja on paljon. Ehkä puntaroin tätä tehtävää vielä hiukan pidemmälle, mutta ennen kuin keksin ja paljastan ne tärkeimmät sanat, niin haluan jakaa teidän kanssa erään aivan yltiösymppiksen sanan: kulkimet (=jalat <3).

Itse projektista sen verran että huomenna on kiertopäivä number 4, joten aamulla pitää mennä piipahtamaan labrassa. Torstaina ihan viimeistään, mutta huominen sopii aikatauluihin paremmin. Oonpa sitten ainakin oman osuuteni tehnyt lapsettomuushoitojen tässä vaiheessa ja enää odotellaan miehen osuutta, jonka hän lupasi mennä purkittamaan kuun lopulla. Sitten vain odottelua.. Raskautumisen tai lapsettomuuspolin.

Odottelua helpottamaan saapui tänään vihdoinkin tilaamani ovis- ja raskaustestit. Ehdin jo naputtelemaan mammaksi.fi-sivustolle palautteen, että missä mun pakettini viipyy, kun huoletti niin kovasti kaikkialla lukeva "toimitettu", mutta pakettia ei missään näkynyt. Kuulemma tarkoittaa että on toimitettu Itellan käpäliin, eli tuosta kestää sitten se 1-3päivää. Huhheijakkaa, pelästyin jo että nyt ei tuu rahoille vastinetta, mutta onneksi olin kovastikin paljon väärässä. Nyt pissaaminenkin saa ihan uuden merkityksen tästä lähtien. Siitä tulee pettymysten ja riemun juhlaa. Toivottavasti jälkimmäistä todella paljon.  Nimittäin näitä kusitikkujahan riittää! Laskeskelin että ainakin tämän kkk-projektin ajaksi (ja ei, en edelleenkään viittaa rasistiseen järjestöön em. lyhenteellä).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti