10.3.2012

Tämä päivä on sinun


Jospa sitten ihan vähän vielä postausta arjesta, nyt kun pahimmat ketutukset perheongelmista on vuodatettu.

Aika auvoista elämää on vietelty tässä. Uskon että jotenkin tämä lapsettomuusasiakin lähtee etenemään (menkkoja odotellessa, niin pääsee sitten verikokeisiin). Tavallinen arki on aika maistuvaa, eikä suurempia ärrimurri-hetkiäkään ole syntynyt. Tietysti tulee hetkiä kun vaikkapa koira on pureskellut kenkää tai repinyt tapettia, jonka seurauksena tekisi mieli kirkua suoraa huutoa ja pomppia tasajalkaa. Kun sitten toteaa, että no omapa on vika, mitäs jätin kengät toisen kaluttavaksi tai en suihkinut etikkaa seinille, niin olo tasaantuu. Jos taas jonkun muun idiotismi v-tuttaa, niin antaa olla. Mitäpä se mun kiehumisestani viisastuisi yhtään tai paremmaksi muuttuisi? Mun elämä ja mä teen siitä itselleni hyvän.

On niitä surkeitakin ajatuksia ollut. Kuten eilen magnettikuvausta varten lomakkeen täyttely oli oikein riemuvoitto. Ei, minulla ei ole mitään sivukorvan proteesia (josta seuraa kysymys että mikä sitten on vaikka keskikorva?), eikä sydämmen tahdistinta, eikä mitään metallisia leikkausnipsuja ja EI, EN OLE RASKAANA! Näissä tunnelmissa on kiva tulla ängetyksi ahtaaseen putkeen, ilman minkäänlaisia nappeja korviin, jotta melu ei olisi ihan niin kova, saati että musiikkia olisi ollut (Googlettamalla tällaisia povailtiin kuvauksessa olevan).

Tämän jälkeen käytiin syömässä onneksi miehen kanssa (hänelle pizzaa ja mulle vuohenjuustobroileria, ah nannaa) ja sitten kaupoille ostelemaan arjen tarvikkeita ja hyödykkeitä. Koirakin sai ekat menkkapöksyt. Niin, tosiaan nyt pitää varoa ettei mikään koira pääse sitä tuikkasemaan, tiedä vaikka se olisikin heti sikisevää laatua, toisin kuin meikäläinen. Noh, menkkapöksyt löytyi super-halvalla ja on vieläpä ihan näppärätkin. Tosin kävipä siinä ihan hauskakin kommellus illalla niiden ansiosta. Nimittäin sain häpeileviä katseita sohvan kulmasta ja kun sitten menin silittelemään ja selvittämään mistähän häpeily johtuu, niin olihan siinä pokerissa pidättelemistä kun reppanalla oli pökäleet pöksyissä. Kehua kovasti piti ja sitten kikattamaan makuuhuoneeseen miehelle ”mein piski paskoi housuun”. Ah, miten ihanaa nähdä toisenkin nauravan niin aidosti. Ilo irtoaa selkeästi pienistä asioista.

Töissäkin on kaiken kaikkiaan mukavaa ja painon vaihtelut suuntaan ja toiseen ei juurikaan haittaa. Kyllä siitäkin ehtii sitten stressailemaan myöhemmin. Päivä kerrallaan nyt vain. Ehkäpä hyvällä seksillä ja kevään tulolla on jotain osuutta tähän asiaan ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti