4.3.2012

Rakkautta ja piikkilankaa (pään ympärillä)


Edellisen kirjoituksen jälkeen on tilanne parantunut huomattavasti. Uskonpa kiitoksen menevän tän blogin piikkiin, sillä tuo mies oli käynyt täällä vähän lueskelemassa, jonka seurauksena syntyi jonkinlainen keskusteluyhteys. Sovittiin että tutkitaan missä vika vauvattomuuteen ja jos kyseessä on jotain helppohoitoista, niin sitten hoidellaan. Mitään isoja hoitoja ei lähdetä käymään läpi. Ei ainakaan ennen kuin saadaan muutto- ja koti-asiat tasaantumaan.

Pitkästä aikaa tuntuu hyvältä. Sellaiselta että on helppo hengittää. Torstaina vein miehen syömään. Tilasin etukäteen safkat, kun tein pöytävarauksen, joten kaikki tuli oikeastaan yllätyksenä. Niimpä sitä mutusteltiin ilmakuivattua kinkkua, meloonia, vuohenjuustoa, erilaisia salaatteja jne. ja pääruokana sitten valkosipulikermaperunoita, härkää ja kasviksia. Jälkkäriksi jädeannos miehelle ja itselle pannacottaa. Ruokailun lomassa ajattelin hyvittää viime aikojen kiukutteluja ja muutenkin osoittaa että miten tärkeä se ihminen mulle on, eli ojensinpas pienen paketin, joka sisälsi Nomination-korun miehelle (joka on mun mielestä kadehdittavan kiva, taidan haluta naisten version itselle). Ruokailun jälkeen hohtokeilailtiin ja lopuksi kotiin harrastamaan hiukan läheisyyttä.

Perjantai kului Pk-seudulla ystävän kanssa iltaa istuen ja aivan mahtavaa oli tuolloinkin. Edellisen työpaikan keittiössä tutkittiin uudistuksia ja kaipailtiin hyviä asioita menneestä, sekä kirottiin huonoja. Ainoa iltaa varjostanut asia oli jäätävä päänsärky joka on vaivannut viime aikoina. Tuolloin se tosin yltyi niin pahaksi että takaraivolta poskiin asti särki ja teki mieli vain oksentaa. Ensi viikolla on onneksi magneettikuvaus, niin toivottavasti selviää näiden kipujen syy. Toivotaan että vuodot siellä aivoissa ainakin olisi loppunut, ettei ainakaan siitä johtuisi. Siihen saakka pitäydyn kyllä alkoholista, sillä tuntuu että se pahentaa noita kipuja.

Eilen ja tänään kipuja ei onneksi pahemmin ole ollut, joten on jaksanutkin paremmin. Lisäksi tuo ihana keväinen keli on houkutellut pihalle. Aivan mahtavaa pitkästä aikaa ulkoilla pidempään kuin 15minuuttia, kun ei tarvitse olla toppautunut ja silti tarkenee. Tänään sain jopa rakkaan mukaan, jonka jälkeen istuttiin ihan rauhassa syömään ruokapöydän ääreen. Harvinaista herkkua. Nimittäin rauhassa syöminen, ei makaroonilaatikko niinkään :)

Mutta tämä on nyt tällainen.. Huonosti kirjoitettu... Mutta en ehdi ja jaksa miettiä nyt akrobaattisia vertauksia tms. jotta saisi tekstistä värikkäämpää ja mielenkiintoisempaa. Nyt haluan painella pakastimelle hakemaan hiukan herkkuja, sitten nauttia vielä hetken läheisyyttä ja lämpöä, ennen kuin pitää suunnistaa tienaamaan tuplapalkkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti